Újabb adomány a Cseppkő Gyermekotthon számára

2020. 04. 10.

A Fornax cégcsoport a decemberi ajándékgyűjtés után idén tavasszal is támogatta a Cseppkő Gyermekotthoni Központ munkáját.

A Budapesten működő gyermekvédelmi intézmény közel 260 gyermek otthont nyújtó ellátásáról gondoskodik, elsősorban a Cseppkő utcai Gyerekotthoni Központban, és részben nevelőszülői hálózaton keresztül.

A tavalyi év végén a Fornax-cégcsoport munkatársai a cégekkel közösen karácsonyi gyűjtést szerveztek a Gyermekotthon lakói számára. A közös összefogás eredményeként főleg sportszereket, szabadidős- és kisebb értékű informatikai eszközöket adtak át karácsonyi ajándékként.

Idén márciusban a Fornax-cégcsoport a Cseppkő Gyermekotthoni Központ irodai munkáját támogatta az otthonon belüli csoportok és az irodavezetés számára szükséges nyomtatópatronok megvásárlásával, amelyek nélkülözhetetlen eszközei a gyermekekkel kapcsolatos folyamatos adminisztrációs feladatok ellátásának. A Fornax-cégcsoport a nagyobb mennyiségű nyomtatópatron beszerzésével és átadásával a gyermekvédelmi intézmény elhivatott munkájához igyekezett hozzájárulni.