Folyamatosan fejlődünk, újabb és újabb megoldásokat keresünk…

2017. 09. 04.

A Fornax cégcsoport együttműködési megállapodást kötött a Red Hat céggel, hogy az általuk nyújtott üzleti megoldások felhasználásával lehetősége nyíljon szolgáltatás portfóliójának bővítésére.

A Red Hat 1993 óta piacvezető szerepet tölt be nyílt forráskódú rendszereken alapuló informatikai megoldások szállításában. A munkafolyamat- és döntés támogató, menedzsmentet kiszolgáló felhasználóbarát eszközeik széles tárháza lefedi a folyamatkezelés teljes életciklusát: modellezés, szimuláció, tesztelés, üzembe helyezés felügyelet és optimalizálás. Megoldásaik integrált platformban ötvözik a munkafolyamat menedzsment, az üzleti szabály menedzsment, az üzleti erőforrás tervezés és a komplex esemény-feldolgozás technológiáit.

Termékeik segítségével a felhasználók üzleti szabályokat és folyamatokat tervezhetnek, automatizálhatják az üzleti működést, és heterogén környezetben – fizikai, virtuális, mobil és felhő – mérhetik az üzleti tevékenység eredményét. Integrációs platformjuk segítségével a fejlesztő cégek könnyen tudnak újrahasznosítható, változtatható, rugalmas moduláris üzleti megoldásokat készíteni, melyek elrejtik a különböző vállalati rendszerek heterogenitását. Napjainkra a Red Hat szoftvertermékei és szolgáltatásai a nagyvállalati informatikai környezetek részeivé váltak, ezek a megoldások gyakorlatilag a legnagyobb vállalatok szabványos IT eszközei lettek.

Technológiai és Üzleti Együttműködésünk során lehetőségünk van a Red Hat megoldásait megismerni, kipróbálni és elsajátítani a platformok használatához kapcsolódó tudást. A termék portfólió megismerésével elmélyíthetjük és szélesíthetjük szakmai kompetenciánkat.

A Red Hat platformokon kialakított rendszereink magukban foglalják majd számos népszerű, nyílt forráskódú projekt tökéletesen integrált, tesztelt és támogatott megoldásait, egyszerre nyújtva a közösségi innováció erejét és a támogatott szolgáltatások biztonságát.

Az új megoldással kibővített Fornax szolgáltatás- és termékportfólió, reményeink szerint még több piaci lehetőséget nyújt számunkra és egyre több, minden felmerülő igényt kielégítő megoldást dolgozhatunk ki ügyfeleinknek.