Fornax ICT Karácsonyi Partnertalálkozó 2019

2019. 12. 02.

A Fornax ICT idei karácsonyi partnertalálkozójára a Spoon Hajón került sor. A rendezvényen a partnerek mellett a kollégák is részt vettek.

November végén a Spoon hajó étterme adott otthont a már hagyománynak számító Fornax ICT Karácsonyi Partnertalálkozónak. A Budai Várra néző kilátás megalapozta az ünnepi hangulatot. Partnereinken túl kollégáink is részt vettek az eseményen, ami egy kötetlen állófogadással indult, majd különböző játékos programokkal, kvízekkel oldódott a hangulat, ahol az egyes asztaltársaságok alkották a csapatokat. A versenyben mindenki aktívan részt vett, akár közös rajzolásról, akár különböző sportközvetítés bejátszások vagy képrészletek felismeréséről volt szó.

A vacsorát követően a közös projekten dolgozóknak lehetősége volt közelebbről is megismerni egymást, a szakmai beszélgetéseken túl személyes témák is felmerültek. Az este végül tombolasorsolással zárult, a győzelemre azoknak volt a legnagyobb esélye, akik a játékos feladatok során a legtöbb szelvényt gyűjtötték össze. Az este jó hangulatban telt, a visszajelzések alapján Partnereink jövőre is szívesen ünnepelnének a Fornax ICT-vel közösen.