Fornax Eventus partnertalálkozó

2018. 11. 30.

A Fornax idén is megrendezte év végi karácsonyi partnertalálkozóját, a Zwack Unicum Múzeum és Látógatóközpontjában.

A Fornax által fejlesztett Eventus munkafolyamat- és munkaerő menedzselő rendszer több mint 150 partnerrendszerhez kapcsolódik, és összesen több mint 10 000 felhasználóval rendelkezik. A Fornax hazai és nemzetközi ügyfeleivel is több évtizedes kiváló szakmai kapcsolatot ápol. A cégcsoport magyarországi partnerei számára ebben az évben is megszervezte karácsonyi Eventus partnertalálkozóját, idén a Zwack Unicum Múzeum és Látógatóközpontjában.

A rendezvény első részében a vendégek múzeumlátogatáson vettek részt. A résztvevőknek bemutatták a  több mint 220 éves titkos recepten alapuló gyógynövénylikőr gyártási folyamatait, eközben a Zwack család történetét is megismerhették. A vendégek a múzeumban Kelet-Európa legnagyobb mini palack gyűjteményét is megcsodálhatták, ami több mint 17 000 darabból áll. A múzeumtúra utolsó állomása a varázslatos, régi lepárló volt, ahol a 100 évnél is idősebb lepárló készülékeket és az óriási kőkorsókat is meg lehetett csodálni.

A Fornax üzleti partnerei a vezetett látogatás során nemcsak a gyógynövénylikőrt kóstolhatták meg, de betekintést nyerhettek az Unicum közel 500 tölgyfahordós pincelabirintusának néhány folyosójára is. A múzeumi program után az estét kötetlen beszélgetés és vacsora zárta a múzeumi kóstolóteremben, az úgynevezett Füves Bárban, a Diogenész jazz zenekar kíséretében.