Évindító csapatépítő megmozdulás – a Fornax ICT kiszabadult

2017. 02. 28.

A Fornax cégcsoport ICT leányvállalata idén egy mozgalmas csapatépítővel kezdte szabadidős programjainak sorát.

A Fornax ICT idei első csapatépítőjén helye volt a szakmai megbeszélésnek, és a kötetlen kikapcsolódásnak is. A Stex házban a svédasztalos ebédet követően az évindító beszédek mellett lehetőség nyílt az egyes futó projektek átbeszélésére, majd a múlt évi tapasztalatok és az idei tervek megvitatására is. A program hivatalosabb része után következett a szabadfoglalkozás – a pánikszoba  kiszabadulós programjai több téma köré csoportosultak. Volt X-akták, Időcsapda, Fűrész, Lost, Sherlock, Észvesztő pálya, ahol összesen 12 csapat indult 5-6 fővel 6 pályán a Fornax színekben. A kollégáknak az volt a feladata, hogy 60 perc alatt különböző izgalmas és kihívásokkal teli feladatok sikeres elvégzése után kiszabaduljanak a szobákból, amelyet minden csapat időn belül teljesíteni is tudott.

Az Időcsapda pályán 3 különböző életszakaszon is keresztül mentek a csapat tagjai, visszafelé.  A Sherlock szobában Holmes bajba került, és a kollégáknak meg kellett őt menteniük. Az X-Akták pályán a Fornaxos kollégáknak pedig nem kisebb feladattal kellett megbirkózniuk, mint tisztázni Mulder és Scully ügynök kétes helyzetét és bebizonyítani, hogy az igazság ismét odaát van.

A Fornax ICT az elmúlt időszakban folyamatos fejlődésének köszönhetően több új kollégával is bővült. Így a csapatépítő során nemcsak a régi motorosok kapcsolódhattak ki egy kellemes délután alkalmával, de az új munkatársak is megismerkedhettek a kollégákkal, kötetlenebb keretek között.