Első hagyományteremtő Infobál

2015. 03. 23.

Hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal rendezték meg idén az Infobált, melynek egyik támogatója a Fornax volt.

Első alkalommal rendezték meg a 2015. évi báli szezonban hagyományteremtő jelleggel az infokommunikációs szektor gálaeseményét, az InfoBált, melynek a Budapest Marriott Hotel adott otthont.

Az eseményt az InfoBál szervezőbizottsága, a Magyarországi Aktív Kommunikációs és Társadalmi Fejlődésért Felelős Egyesület (maKOM) keretein belül szervezte, az operatív lebonyolításért a RedOne Event volt felelős.

Az informatika és az infokommunikáció nemcsak egy gyors ütemben fejlődő szektor, de a kommunikáció társadalmunk és mindennapjaink fontos alapköve is. Az InfoBál szervezőbizottsága fő céljaként határozta meg, hogy alkalmat teremtsen az iparág vezető személyiségeinek találkozójára.

Az eseményen a szakmai és technológiai témákon túl nagy szerepet kapott a szórakozás és a társasági jelenlét. A rendezvény vendégül látta a gazdasági- és üzleti szektor képviselőit, valamint a diplomáciai, kulturális és a közélet prominens szereplőit. Több, mint 250 vendég látogatott el az idei Infobálra.

A hazai és nemzetközi IT piacon már negyed évszázados múlttal rendelkezőFornax is fontosnak tartja a hazai informatikai és infokommunikációs iparág fejlődését, ezért támogatta a kezdeményezést.

Az eseményen a Grácia Hegedű Trió, Budai László és Pirity Andrea világbajnok tangópárosa és a Why Not Zenekar lépett fel. A szervezőbizottság csendes aukción befolyt összegből a Csodalámpa Közhasznú Alapítványt támogatta, aki tartós betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek álmaiknak és kívánságaiknak teljesülését segíti.