TM Forum 2016 – Eventus a piacvezető Telco szállítók között

2016. 05. 31.

A Fornax cégcsoport az idei TM Forumon a nemzetközi piac számára is megmutatta magát, emellett nagy szakmai elismerésnek számít, hogy Eventus megoldásának E.Fault@CC modulja felkerült az idei TM Fórum listájára is.

A cégcsoport szakértői tapasztalatszerzés céljából az elmúlt években több alkalommal is ellátogattak a TM Forumra mind Fornax, mind pedig a Telekom top 5 beszállítójaként „magenta színekben” is.

A Fornax azonban idén először saját standdal állított ki a rendezvényen egyedüli magyar kiállítóként. Ez az egyik első lépése annak, hogy a nemzetközi piacon a nagyközönség számára is megmutassa magát, olyan elismert globális Telco szállítók között, mint például a Netcracker vagy a Wipro.

A TM Forumon a vállalat számára lehetőség nyílt arra, hogy bemutassa többszörös hazai és nemzetközi díjjal kitűntetett munkafolyamat- és munkaerő menedzselő rendszerét, az Eventust.

Ezen a telekommunikációs szektor határait átívelő nemzetközi rendezvényen a bemutatkozáson túl cél volt, hogy a Fornax szakemberei közvetlen és közvetett versenytársak, illetve lehetséges partnerek termékeiről és szolgáltatásairól információt gyűjthessenek. Emellett kiváló lehetőség adódott a jelenlegi IT trendek feltérképezésére, illetve a meglévő szakmai kapcsolatok ápolására és bővítésére is.

A Fornax számára a részvétel és az eredményes tapasztalatszerzés mellett egy plusz sikerrel is zárult a rendezvény, hiszen a TM Forumhoz kapcsolódóan egy újabb szakmai elismeréssel lett gazdagabb. Saját fejlesztésű Eventus megoldásának E.Fault@CC modulja ugyanis felkerült az idei TM Fórum Outstanding Contribution to Enabling Improved Customer Centricity Award listájára, amely a kiállításon megjelenő megoldások ügyfélközpontú hozzáállását hivatott minősíteni és díjazni.

Korábbi cikkek a témában:

A Fornax kiállít az idei TM Fórumon Nizzában

Eventus Modul az idei TM Forum listáján