A Fornax kiállít az idei TM Fórumon Nizzában

2016. 03. 22.

A Fornax az Eventus megoldással kiállítóként vesz részt a májusi világméretű IT rendezvényen, a TM Fórumon Nizzában.

mostmarjo_beharang 

A TM Forum egy olyan non-profit szervezet, amelyet indulásakor főleg a telekommunikációs iparág szolgáltatói, üzemeltetői, hardver és szoftver szállítói valamint rendszerintegrátorai alkottak. Mára a szervezet folyamatos fejlődésének köszönhetően az iparágakon átívelve lefedi a teljes ICT szektort, amely magába foglalja a klasszikus Telco cégeket is.

Célja, hogy egységbe tömörítse a nemzetközi IT iparág vezető cégeit, neves szakértőit annak érdekében, hogy tagjai számára lehetőséget nyújtson új üzleti kapcsolatok kiépítésére, emellett megfelelő iránymutatást, hatékony eszközöket, jól bevált megoldási javaslatokat adjon a sikereses modern üzleti élethez.

Ennek érdekében a TM Forum minden évben megrendezi határokat átívelő nemzetközi rendezvényét, a TM Forum Live-ot.

Az idei kiállításon több, mint 3500 látogató, ezen belül több, mint 350  magas szintű vezető és közel 100 kiállító vesz részt. A rendezvényen a közreműködők számára lehetőség nyílik arra, hogy megvitassák a mai kor informatikai és üzleti kihívásait, betekintést kapjanak egymás üzleti megoldásainak részleteibe, megtalálják a közös pontokat az innováció és a hatékonyságnövelés kérdéseiben, emellett szélesítsék üzleti és partneri lehetőségeik tárházát.

A Fornax idén először kiállítóként vesz részt a TM Fórumon és ezzel lehetősége nyílik arra, hogy további kapcsolatokat építsen ki, közös üzleti megoldásokat dolgozzon ki a szakma kiváló nagyvállalataival, valamint a résztvevőknek bemutassa a saját fejlesztésű többszörös hazai és nemzetközi díjjal kitűntetett munkafolyamat- és munkaerő menedzselő rendszerét, az Eventus megoldást.

Téged is várunk május 9-12 között Nizzában a 208-as pavilonnál!

https://www.tmforum.org/

http://www.tmforumlive.org/

http://eventus.eu/

http://fornax.hu/en/