Szakmai és egyéb témájú videók

Itt tekintheti meg azokat a videókat, amelyek akár szakmai témában vagy más, szabadidős, csapatépítő, sport és egyéb közösségi tevékenység tekintetében mutatják meg a Fornaxot.

Interjú a Delfin díjas redinner alkalmazásról
A Fornax egyik új fejlesztése a redinner mobilalkalmazás
A Fornax a Karc FM Spájz című műsorában
Curling
Családbarát Nap

 

Interjú a Delfin díjas redinner alkalmazásról – 2017

Interjú a Delfin díjas redinner alkalmazásról Berecz Katinka projektmenedzserrel és Sztilkovics Zorka alapító taggal, redinner
TV2 Mokka 2017.07.10.

A Fornax egyik új fejlesztése a redinner mobilalkalmazás – 2016

Egy új platform, ami úgy kapcsol össze téged és a közelben lévő éttermeket, hogy azzal mindkét fél jól jár. Folyamatosan frissülnek az ajánlatai, és mindig figyelembe veszi, hogy éppen hol vagy.
Az applikációval egyszerűen és minimális időráfordítással találhatod meg a számodra optimális ételakciót. Elérhető távolságban, elérhető áron, a saját ízlésed alapján választhatsz magadnak ételt.

A redinner nem csupán gyorsítja az éttermek és a fogyasztók közötti kommunikációt, hanem csökkenti az élelmiszerpazarlást is. Felelős gondolkodásoddal hozzájárul a termőföld, az ivóvíz, a tiszta levegő és az élhető környezetünk megőrzéséhez.

További részletek:
Redinner: egy pénztárca- és környezetbarát mobilalkalmazás
Már elérhető a redinner alkalmazás legújabb verziója – Fornax fejlesztés

Karc Fm – 2016

Nagy Zoltán, a Fornax ICT ügyvezető igazgatója volt a vendége a KARC FM (FM105,9) november 1-jei Spájz című közéleti magazinműsorának. A szakember, aki több mint 20 éve foglalkozik nagyvállalati infokommunikációs megoldásokkal, alapvetően nyitott minden új technológiára és kihívást jelent számára a különböző mindennapi életünket érintő problémák technikai megoldása. A téma ezer szálon kapcsolódik életszerű hétköznapi helyzetekhez, ezért nemcsak a fejlesztők szempontjából érdekes, de a hétköznapi emberek érdeklődését is legalább annyira felkeltheti.

A beszélgetés a linkre kattintva hallgatható meg:
http://karcfm.hu/archiv/spajz-jovo-2016-11-01/

Curling – 2016

A Fornax ICT Curling csapata nem is olyan régóta űzi ezt a különleges sportot, és máris megnyerte az idei (2016) „Hétfői Cég Curling Kupát” – ráadásul vereség nélkül!

Családbarát Nap – 2014

A Fornax ICT a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által meghirdetett Családbarát Vállalat 2014-es és 2015-ös Pályázatán is elnyerte a címet a középvállalat kategóriában. A pályázatban lehetőség volt a témában egy kisvideót is készíteni – a bírálók 2014-ben a cég videóját különdíjban részesítették, ez tekinthető meg itt.