Fornax támogatás az Ortopédiai Klinika részére

2019. 09. 09.

A Fornax ICT nemrég új irodai székeket vásárolt, amelyek egészségesebb tartást és jobb közérzetet biztosítanak. A régi, de még kiváló állapotban lévő és jól használható ülő alkalmatosságokat pedig a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikájának adományozta.

A Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikája komplex és szerteágazó intézmény – a legszélesebb ortopédiai profillal rendelkező egyetemi tanszék hazánkban, évente közel 4000 műtétet végeznek el és 40.000 beteget látnak el. Rengeteg külföldi érkezik hozzájuk szakorvosi képzés céljából és a 2000 óta PhD képzésben tanulók részt vehetnek a mozgásszervi kutatási programban is.

Az Ortopédiai Klinika 2016 áprilisában költözött új helyére. Az idén 68 éves egészségügyi intézménynek akkor sajnos nem volt lehetősége minden adminisztratív munkahelyre új irodai széket vásárolni.  A Fornax ICT nemrég lecserélte irodai székeit és újakat vásárolt, amelyek egészségesebb tartást és jobb közérzetet biztosítanak.

A régi, de még kiváló állapotban lévő kényelmes ülő alkalmatosságokat a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikának ajándékozta, ezzel támogatva a gyógyintézet még hatékonyabb munkáját.

A cégcsoport által adott harmincöt jó minőségű irodai székből jutott a műtőbe, az ambulanciákra és az osztályon lévő irodai helyiségekbe is.