Kiemelt kiállítóként az idei Pannon Egyetem Állásbörzén

2016. 04. 26.

A Fornax cégcsoport idén tavasszal kiemelt kiállítóként vett részt a Pannon Egyetem Állásbörzéjén Veszprémben.

A Pannon Egyetem ez év áprilisában egy nagyszabású állásbörzével várta diákjait az intézmény B épületének aulájában, Veszprémben. A rendezvény a diákok számára nemcsak arra volt kiváló, hogy lássák a különböző profilú cégek milyen lehetőségeket kínálnak a munkaerőpiacon, de több, a régióban tevékenykedő cég is képviseltette magát.
Így a fiatalok első kézből szerezhettek információkat a kiállító vállalatok működéséről és mindennapjairól, illetve részletesen megismerkedhettek az általuk kínált pozíciókkal is.

 

A szervezők mindemellett egyéb más szolgáltatásokkal igyekeztek támogatni álláskereső diákjaikat. Az egyetem karrier irodájának munkatársai például felajánlották, hogy kijavítják azoknak a tanulóknak az önéletrajzát, akik ennek szükségét érezték. Aki pedig tét nélkül szerette volna magát kipróbálni egy meghallgatáson, az részt vehetett egy próbainterjún is – hogy tökéletesen felkészülhessen arra „a bizonyos nagy napra”, hogy éles helyzetben a legjobbat hozza ki magadból.

 

A Karrier Iroda nap végén a résztvevők között egy iPad-et is kisorsolt, aki pedig az álláskeresés világában való bolyongás után arra vágyott, ingyenesen kipróbálhatta a Go-Kart-okat az egyetem parkolóban.

 

A Fornax kiemelt kiállítóként otthonosan mozgott, sőt „otthon érezte magát” az eseményen.  A cégcsoport ugyanis amellett, hogy kiváló szakmai partnerségben áll a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai karával új, januárban megnyitott veszprémi székhelyének junior szoftverfejlesztői egyben a veszprémi Pannon Egyetem hallgatói. Mivel a cégcsoport rövid távú tervei között szerepel a veszprémi fejlesztő központ tovább bővítése, illetve a budapesti iroda tevékenységi körének szélesítése, így a Fornax több IT állásajánlattal és szakmai aktivitással várta az érdeklődőket.