Pécsi szál zenés film a Fornax támogatásával – Május 9-től a mozikban

2019. 05. 12.

Kispál és a Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a 30Y, Takáts Eszter és a Junkie Jack Flash és Szabó Simon, aki egy izgalmas rejtély nyomába ered. Május 9-től a mozikban.

Május 9-től országszerte látható a hazai mozikban Lévai Balázs zenés filmje, a Pécsi szál, a főszerepben Szabó Simonnal, és olyan könnyűzenei sztárokkal, mint a Kispál és a Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a 30Y, Takáts Eszter és a Junkie Jack Flash.

Pécs lett a magyar könnyűzene fellegvára, hiszen sok más banda mellett innen indultak a fent említett zenekarok is. Vajon mi lehet a város titka? A mediterrán klíma vagy a mecseki uránbánya sugárzása? A tettyei dombok visszhangja? Emma néni, a legendás karvezető? Vagy van valami a levegőben?

Szabó Simon (Moszkva tér, Papírrepülők, Kölcsönlakás) Indiana Jonesként a rejtély nyomába ered és önmagát, de a pécsi zenekarokat sem kímélve próbálja kideríteni, miben áll a nagy titok. Lévai Balázs zenés filmje egy backstage-buliba oltott nyomozás története a legnagyobb pécsi zenei sztárokkal és a Fornax támogatásával.

Előzetes // KÜLÖNLEGES, ZENEVÁLASZTÓS előzetes, ahol te döntheted el, hogy a Punnany, a Halott Pénz, a 30Y vagy a Kispál jól ismert slágerével nézed meg, hogyan ered Szabó Simon a zenekarok és a pécsi titok nyomába.