Cross Network Intelligence – Fornax együttműködés

2017. 07. 06.

Mindig nyitottak vagyunk új megkeresésekre, együttműködési lehetőségekre. Most különösen büszkék vagyunk arra, hogy bejelenthetjük a CNI és a Fornax együttműködését, mely folyamatos tárgyalások és megbeszélések eredményeként jött létre, egy régi ismeretségre épülve. Célunk, hogy partnerként egymást erősítve, gyümölcsöző értékesítési együttműködést alakítsunk ki.

A CNI egy fiatal, dinamikus cseh vállalat, amely rövid idő leforgása alatt nagy presztízsű, folyamatosan bővülő ügyfélkörre tett szert. A Fornax EVENTUS termékcsaládjába jól illeszkedik az CNI saját fejlesztésében készült CROSS alkalmazás, amely egy fizikai, logikai és szolgáltatási nyilvántartást egyesítő, új generációs hálózati nyilvántartó rendszer.

A CNI megoldással bővített Fornax termékportfólió az eddiginél több nyilvántartó megoldást ajánl, illetve az adott specifikációnak leginkább megfelelőt tudja nyújtani megrendelőinknek. Több évtizedes szakmai tapasztalatunkra támaszkodva az ügyfél egyéni igényeihez tudjuk igazítani a közös informatikai megoldást, el tudjuk végezni az implementációt, az integrációt és a kezdeti adatbetöltést, továbbá rendszertámogatást is biztosítunk. Az új terméktől többek között azt reméljük, hogy a potenciális vevőkörünk is bővülni fog.

Az együttműködés mindkét fél számára lehetővé teszi, hogy egymás termékeire építve kulcsrakész, kiváló minőségű megoldásokat szállítsunk megrendelőinknek, partnereinknek.

Bízunk az új üzleti kapcsolatunk sikerében, és azt tervezzük, hogy hamarosan megjelenünk a TM Forum Live-on, egy közös catalyst projektben.

CNI: https://www.cross-ni.com/