A Fornax exkluzív premier előtti vetítése – #SOHAVÉGETNEMÉRŐS játékfilm

2016. 12. 12.

Teltházas volt a Fornax #SOHAVÉGETNEMÉRŐS zártkörű exkluzív budapesti premier előtti vetítése.

A nagy létszámú nézőközönség, úgy a Fornax partnerei, mint munkatársai jó hangulatban ültek be a Toldi mozi nagytermébe ahol a jókedv még tovább fokozódott, mivel a humoros és vidám fordulatokkal teli film nagy sikert aratott a vendégek körében.

December 1-jétől látható a mozikban a Fornax által támogatott #Sohavégetnemérős zenés játékfilm. Az alkotás hat külön történetet mesél el, melyet a Fluor Tomi és Diaz alkotta Wellhello rendkívül népszerű slágerei inspiráltak.

A történet egy összetorlódott generáció – késő tizenévesek, huszonévesek és kora harmincévesek – nyári kalandjait villantja fel. Megjelenik benne minden számukra létfontosságú motívum: az egész életüket uraló online szféra (Facebook, Instagram, Tinder, Snapchat) mellett a bulik, koncertek, fesztiválok világa is kirajzolódik. Lájkoljuk a pillanatot, legyünk egyszerre mindenhol, különben lemaradunk az életről, vagy amit annak hiszünk.

A formabontó forgalmazásért a Mozgó Mozi nevű vállalkozás felel, amely a film vetítése előtt 50 nap alatt 100 olyan vidéki magyar városba juttatta el a filmet, ahol már nincs mozi. Az alkotás december 1-jétől látható a budapesti mozikban, a film DVD-n is megjelenik majd.

A Fornax exkluzív budapesti premier előtti vetítésére a fiúk, Fluor és Diaz, a film producere, a könyves-tévés-filmes Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel is ellátogatott. A Fornax hisz a fiatalokban és a tehetségekben, ezért támogatta a nagyrészt fiatal alkotók és színészek által készített mozifilmet.

További részletek a linkre kattintva.

Fotók: Kovács Ádám Youtubestudio