Újabb sikeres IBM vizsgák a Fornaxnál

2016. 06. 30.

Idén a Fornax szakértői csapatából hárman is sikeresen teljesítették az IBM Tivoli Business Service Manager V6.1 Implementation műszaki vizsgát és kapták meg az ehhez kapcsolódó nemzetközi tanúsítványt.

A Fornax 2001 óta áll szakmai partnerségben az IBM-mel, ezalatt az idő alatt a két cég több sikeres projektet is megvalósított. A közös munka eredménye például a Horvát Telekom hálózat-menedzsment rendszere, amelyet a Fornax szakemberek IBM Tivoli alapokon építettek ki. Egy másik sikertörténet a Magyar Telekom számára kialakított TSS rendszer – ebben az esetben a TSS rendszer NMS kapcsolatai az IBM Tivoli Impact megoldás segítségével kerültek megvalósításra.

Az IBM által elismert Advanced partneri minősítés bizonyítja, hogy a Fornax ICT Kft, mint IBM üzleti partner magas színvonalú elméleti és gyakorlati kompetenciával rendelkezik és kiváló üzleti kapcsolatot alakított ki az IBM-mel.

A nemzetközi IBM Tivoli Business Service Manager V6.1 Implementation vizsga azt hivatott felmérni, hogy az adott szakértő mennyire sajátította el az IBM Tivoli Business Service Manager ismereteket. A közös partneri kapcsolathoz folyamatosan szükséges a megszerzett professzionális szaktudás naprakészen tartása – ezért időközönként szükség van szakmai tudás felfrissítésére és felmérése. Az a vizsgázó ugorja át a lécet, aki 75 perc alatt legalább 69%-osra teljesíteni a 66 tesztkérdésből álló angol nyelvű feladatsort. Idén a Fornax szakértői csapatából Csorba Tibor, Galba Gábor és Vattai Gergely eredményesen megugrotta ezt az akadályt.

A három sikeres vizsga egyrészt jó visszacsatolás arra vonatkozóan, hogy a Fornax naprakész ismeretekkel rendelkezik az IBM Tivoli szoftvercsalád legújabb lehetőségeiről, másrészt pedig, hogy az IBM Tivoli Business Service Manager termék esetén a három szakértő megszerezte a szükséges magas szintű szakmai tudást. Az elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok lehetővé teszik, hogy a Fornax a továbbiakban is sikeres, pénzügyileg is hatékony hálózatmenedzsment projekteket valósítson meg magas szakmai színvonalon IBM megoldások segítségével.