FORNAX évzáró rendezvény a Városligeti Műjégpályán

2023. 12. 20.

A FORNAX-cégcsoport valamennyi tagja és munkatársa hivatalos volt a Városligeti Café & Restaurant Műjégpályára néző dísztermében tartott évzáró vacsorán, amelyen a meghívottak nagy többséggel, közel százhúszan vettek részt.

Eredményes évet zárt a FORNAX-cégcsoport idén is. Szerteágazó tevékenysége a hagyományosnak számító távközlési, telekommunikációs és pénzpiaci szektor mellett immár kiterjedt a közigazgatási és közmű szektorra is, amelynek sikereit a cégcsoport december elején ünnepelte meg egy évzáró vacsora keretében.

A FORNAX-cégcsoport valamennyi tagja és munkatársa hivatalos volt a Városligeti Café & Restaurant Műjégpályára néző dísztermében tartott vacsorán, amelyen a meghívottak nagy többséggel, közel százhúszan vettek részt. A rendezvény szakmai évértékeléssel indult, majd a svédasztalos vacsorát követően az egyes szektorok különböző projektjeihez kapcsolódó, szakmai kérdéseket tartalmazó kvízzel folytatódott. A kvízjáték a győztes csapatok gratulációival és ünnepélyes tortavágással zárult, majd kezdetét vette a hajnalig tartó buli. Bár az eredetileg tervezett program egy forraltborozással egybekötött közös délutáni korcsolyázással indult volna a Városligeti Műjégpályán, amelyre az esős időjárás miatt végül aznap nem kerülhetett sor, a helyszín így is tökéletes volt a tartalmas esti programhoz és a FORNAX nagyon jó hangulatúra sikerült rendezvénnyel zárta az évet.