Quad, segway, ügyességi játék és bográcsozás

2023. 10. 02.

Idén ősszel a Fornax-cégcsoport IT infrastruktúra-üzemeltetési és támogatási szakterülete és pénzügyi csapata együtt tartott csapatépítőt Várgesztesen.

A Fornax-cégcsoport IT infrastruktúra-üzemeltetési és támogatási szakterülete és pénzügyi csapata idén ősszel együtt tartott csapatépítőt, aminek kiváló helyszínt biztosított a Várgesztesi Villapark. A napot a csapatok ügyességi játékokkal nyitották, kis pihenőt és az ebédet követően pedig quadozással folytatódott a program.

A próbakör után az erdőt átszelve, meredek leejtőkkel, az utakat eltorlaszoló akadályokkal, szúrós bokrokkal és néhány sártengerrel megküzdve a versenyzők olyan lelkesek voltak, hogy még egy izgalmas extra kört is tehettek a már sötétedő erdőben. Eközben akinek volt affinitása a segway-t is kipróbálhatta. Az egész napos versenyt végül a pénzügyes lányok nyerték, akik a segway akadálypályáján is maguk mögött hagyták a többi kollégát.

A szabadtéri programokból álló csapatépítő kellemesen kifárasztotta a résztvevőket, akik ez után néhány lelkes, profi és kitartó kollégának köszönhetően ínycsiklandozó marhapörkölttel csillapíthatták éhségüket. A napot pedig egy kellemes közös bulival zárták, amit még egy nagy nyárvégi eső sem tudott elmosni.