A Fornax is indult az első IT Foci Kupán

2022. 10. 05.

Szeptember végén első alkalommal rendezték meg az IT Focikupát a BVSC-Zugló Szőnyi úti Sportkomplexumában, amelyen a Fornax focicsapata is indult.

Hagyományteremtő céllal rendezték meg idén ősszel az Első IT Foci Kupát a BVSC-Zugló Szőnyi úti Sportkomplexumában, amelyre a magyarországi IT szektor csapatai kaptak meghívást, hogy egy kora őszi délutánon összemérjék futballtudásukat.

A tornán 17 csapat indult, a Fornaxnak az egyedüli ötcsapatos csoportban kellett helytállnia, ahol kiegyenlített erőviszonyok mellett zajlottak a küzdelmek.

A Fornax erre a rangadóra összeállt csapata döntetlennel indított, majd egy szoros meccsen egygólos vereséget szenvedett. A következő mérkőzésre jobban összeállt a csapat játéka, ami egy 2:0 arányú győzelemben csúcsosodott ki, míg végül az utolsó mérkőzésen az addig minden meccsét megnyerő csapat ellen döntetlent játszottak, így a csoport harmadik helyén végeztek.

A mérkőzéseket a jó hangulat és a sportszerűség jellemezte. A kupa sikerét a jó szervezés, az izgalmas meccsek, a kiváló pálya, az ütőképes csapat és persze a maroknyi, de annál lelkesebb Fornaxos szurkolótábor biztosította.