Fornaxos futók a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton versenyen

2017. 05. 02.

A Fornax futócsapata idén tavasszal is indult a Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton versenyen.

A Fornax életében a sport mindig is kiemelkedő szerepet játszott, ezért is támogatja évek óta futó csapatát, hogy elindulhassanak az  általuk választott távokon, így az idei 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton megmérettetésen.

A verseny az Olof Palme sétány torkolatában indult a Hősök teréről, a végcél pedig az 56-osok tere volt. A vegyes Fornax csapat idén félmaraton és 10 km-es távot futott, ismét kiváló eredménnyel. A versenyzőknek szerencséjük volt, ugyanis a természet ideális futóidővel ajándékozta meg őket, így az eredmény valóban az egyéni teljesítményeken múlott.

Volt olyan csapattag, aki akkora távot futott, amekkorát addig még soha nem mert volna megkísérelni, volt akinek az utolsó 500 méternél még annyi tartaléka volt, hogy sprintelve ért a célba. A sok szurkoló, a versenyzőket lelkesítő hangszeresek és a pozitív hangulat azonban olyan energiával töltötte fel a Fornaxos futókat, hogy végül mindannyian teljesítették a távot – és ismét egy csodás közös élménnyel gazdagan tértek haza.