A Fornax futócsapata a 24. K&H Mozdulj! maraton –és félmaraton váltóversenyen

2017. 06. 16.

A Fornaxnál szeretünk sportolni, főleg futni, így ha alkalom adódik rá, futócsapatunk szívesen vesz részt nagyobb megmérettetéseken. A K&H Mozdulj! maraton –és félmaraton közkedvelt futóverseny, a cégek, családok, baráti társaságok körében. Az idei évben már nemcsak 6 fős, hanem 2, 3, 4 és 5 fős váltóban is teljesíthető volt a verseny.

Az idei futáson közel 8300 futó és 1460 váltócsapat vett részt, köztük a két, három fős Fornax csapat, akik a félmaraton váltót teljesítették.

A verseny cél és rajt állomása egyaránt az Ötvenhatosok terén volt, az útvonal nagyrészt a Városligetben haladt. Mindkét csapatunk 21 km-t futott – személyenként 7 km-t -, melyet a tikkasztó hőség ellenére kiváló eredménnyel teljesítettek. A sikert segítette a fergeteges hangulat, a kitartó szurkolók, a nagyszerű zenék és a buzdító dobosok. A hőség enyhítésére több frissítőpontot és zuhanykaput is felállítottak. A célban pedig megváltás volt a vízpermetező.

Volt olyan kolléga, akinek ez volt az első versenye, viszont a nagy meleg ellenére is nagyon élvezte a kihívást és alig várja a következő lehetőséget.

Futócsapatunk lelkesedése remélhetőleg még több munkatársat vonz, ezzel is bővítve futótáborunkat. Még idén terveznek további versenyeken elindulni, melyhez a Fornax minden támogatást és buzdítást megad. Hajrá, szép volt! Gratulálunk!