Fornax a bowling pályán! – Céges IT Bowling és Csocsó Kupa

2016. 07. 13.

A Fornax ICT csapata sikeresen szerepelt a XXIII. IT céges Bowling és Csocsó kupa versenyen kategóriánként 6., 2., és 1. helyen végeztek.

A legutóbbi Fornaxos sportverseny után – ahonnan a kollégák veretlen (5 – 0) győzelemmel távoztak (Hétfői Céges Curling Kupa) – újabb kihívásra vágytak. A mérkőzést követően kezükbe került bowling és csocsóversenyről készült felhívás alapján regisztráltak a bowling versenyre, amelyre júniusban került sor a Pólus hotelben.

A kupa során a versenyek úgy zajlottak, hogy a Bowling és a csocsó versenykörök váltották egymást, azaz a bowling versenyek között csocsó versenyek zajlottak. Így a játékosok mindig készenlétben voltak, mert vagy küzdöttek éppen, vagy társaiknak szurkoltak, ettől függetlenül a jókedv töretlen volt.

Az öt tagból álló közösség először próbálta ki magát ilyen versenyen, és már első alkalommal kiváló helyezéseket ért el a különböző kategóriákban: a bowling csoport versenyen 6. helyen végzett a csapat, férfi egyéniben Kasuba Viktor a dobogó második fokára állhatott fel, végül a csocsó versenyen a Pospischek Norbert-Kasuba Viktor páros 1. helyezést ért el.

A Fornax bowling csapatának egyéni eredményei is jól sikerültek – és mivel az azt követő két órás gyakorláson ennél még jobban teljesítettek, ezért akár annak is van esélye, hogy a következő hasonló megmérettetésen ennél is előkelőbb helyen végezzenek.