HOUG szakmai nap a Fornax támogatásával

2016. 10. 24.

A Fornax támogatta a Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesületének (HOUG) idei szakmai rendezvényét.

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén immár negyedik alkalommal rendezte meg szakmai napját, melyet a Fornax is támogatott. A Magyar Telekom Krisztina körúti székházában megtartott eseményen a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is több mint 200 érdeklődő vett részt. A három szekció közel harminc előadásának középpontjában az Oracle Cloud szolgáltatások, a Java, az üzemeltetés kérdései és az Oracle alkalmazások aktuális helyzete álltak.

A Fornax nemcsak a Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesületével ápol kiváló szakmai kapcsolatot, de az Oracle Magyarországgal is kitűnő az együttműködés, melyet hosszú évekre visszanyúlóan a Gold Partnerségi szint is bizonyít.

Emellett 2013 szeptemberében a Fornaxot érte az a megtiszteltetés, hogy első magyar vállalatként előadást tarthatott Amerika és a világ talán legnagyobb informatikai konferenciáján, az Oracle OpenWorld-ön. Nagy Zoltán a konferencián a Fornax saját fejlesztésű termékének, az EVENTUS-nak a legújabb verzióját mutatta be egy montenegrói sikertörténeten keresztül. A vállalat több mint ezer pályázó közül kapott felkérést a szereplésre, amely azért is kiemelkedő jelentőségű, mert az Oracle a saját munkafolyamat- és munkaerő-menedzselő alkalmazásai mellett is érdemesnek tartja a Fornax megoldásának bemutatását.