Ahol jó dolgozni – a Fornax a Családi Lapban

2016. 03. 01.

Az évtizedes múltra visszatekintő magazin nemrég felkérte a Fornax cégcsoportot, hogy mutassa be, családbarát vállalatként milyen módon támogatja családos kollégáit.

A Családi Lap 2016. februári számában a családbarát munkahelyek magyarországi helyzetéről és annak előnyeiről jelent meg egy cikk „Ahol jó dolgozni” címmel, amely olyan vállalatokat sorakoztat fel, melyek nagy hangsúlyt fektetnek családos munkavállalóik elégedettségére. A cégek között helyet kapott a Fornax cégcsoport is, hiszen kezdetektől fogva fontos számára a családbarát hozzáállás. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy leányvállalata a Fornax ICT a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által meghirdetett Családbarát Vállalat Pályázatán 2015-ben is elnyerte a középvállalat kategóriában a címet.

 

A Családi Lap újságírója többek között arról kérdezte kollégánkat, hogy a mindennapi életben milyen könnyebbséget jelent egy családbarát cégnél dolgozni. A cikkből kiderül, hogy a közel nyolcvan százalékban férfiakból álló Fornax ICT nagy gondot fordít arra, hogy az apukák is zavartalan részesei lehessenek a családi élet bensőséges pillanatainak.

 

Részletek a Családbarát Vállalat díjakról:

Fornax ICT Családbarát Vállalat 2015 Díj 

Fornax ICT Családbarát Vállalat 2014 Díj 

 

A teljes cikk a Családi Lap LXV. évfolyam, 2016. februári számában illetve alább olvasható:

028-029_csaladbaratmhely_csaladi_lap