Praktikus és ergonomikus megoldások – teljes irodafelújítás a Fornax ICT-ben

2021. 09. 15.

Elektromosan állítható magasságú asztalok ülő-és állómunkához, akusztikai színes fali panelek, break out zóna babzsákokkal, konyhai magasasztal bárszékekkel, egyedi print-point, megújult tárgyalók, izlandi zuzmó és moha, kagylós lounge fotelek. Néhány új megoldás a Fornax ICT Váci úti frissen felújított irodájából.

Újragondolt terek, praktikus és innovatív megoldások jellemzik a Fornax ICT nemrég felújított irodáját a Váci úti Quadra Irodaházban. A tárgyaló zóna, a bejárati folyosó, az étkező és a közösségi területek is teljesen új külsőt kaptak.

Az egyedi bútorok telepítésekor a kényelem mellett fontos szempont volt a mobilitás, az ergonómia és kiemelten az álló munkaállomások kialakítása is. Ezért a legtöbb, újonnan beszerzett irodai asztal magassága állítható, manuálisan vagy elektromosan, akár telefonos applikáción keresztül is.

Az iroda átalakításakor hangsúlyossá vált a valódi zöld növények koncentrált használata, a helyiségeket zuzmó- és moha körpanelek, növényládák díszítik, kellemes mikroklímát biztosítva. A zöldek a számukra szükséges fénymennyiséget az egyes szobáknál felszerelt egyedi üvegajtókon keresztül kapják.

Az új iroda és tárgyaló zónák tervezésekor a kényelmes és praktikus terek kialakítása mellett fontos volt, hogy a munkatársak számára időnként legyen lehetőség elvonulni és feltöltődni is, amit az erre a célra kialakított szeparációs pihenőzóna biztosít.

A megújult irodát lounge hangulatot tükröző játékos design elemek díszítik. Ez a tematikus enteriőr visszaköszön a konyhai magasasztal-bárszék kombinációban, a kagylós lounge fotelekben és a kávézósarokban is. Az optimális belső hangszigetelés érdekében a falakat több helyen színes, geometriai mintás akusztikai fali panelek borítják.

 A Fornax ICT 60 munkaállomással rendelkező nemrég felújított irodáját a csapat az idei nyár végén vette birtokba.