A Fornax az IThon.info oldalán – Az informatika iránytűje

2016. 12. 19.

Nemrég indult útjára egy új kezdeményezés, az IThon.info információs platform – az új oldalon a Fornax cégcsoport is képviselteti magát.

Az IThon.info célja, hogy megmutassa a Magyarországon található informatikai lehetőségeket, legfrissebb híreket és sikertörténeteket. Az oldal a részletes tájékoztatáson és szakmai közösségépítésen túl fontosnak tartja, hogy a folyamatos elvándorlással szemben hazai alternatívákat nyújtson. Egy helyen megtalálható a legtöbb olyan cég, mely valamilyen szakterületen foglalkoztat IT szakembert, illetve azok az intézmények, melyek képzéseket is indítanak a témában. A honlapon található témakörök fókuszában alapvetően a technológiák és a szakmai tartalmak állnak.

A kezdeményezés lehetőséget biztosít az informatika területén dolgozók és más érdeklődők számára a folyamatosan bővülő információk részletes keresésére, a kedvenc ajánlatok, munkáltatói és képzés kínálat követésére. Az ötletgazda nem titkolt szándéka emellett, hogy a cégek számára segítséget nyújtson a partnerek, leendő munkatársak és potenciális utánpótlás megtalálására.

Keresse a Fornaxot az IThon.info oldalán!